Spletna stran uporablja piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik. Spletna stran uporablja začasne sejne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani za registrirane uporabnike ter analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje.

S klikom na desni gumb soglašate z uporabo analitičnih piškotkov. Strinjam se Ne strinjam se

loading Nalagam...

Do konca kvalifikacij zimske lige še dober mesec dni



Kranj, 8.12.2019 - S tokratno zimsko ligo se je začel nov sistem ligaškega tekmovanja. V prvi polovici bodo tekmovalci odigrali kvalifikacije v štirih skupinah in si poskušali priigrati čim najboljši položaj za nadaljevanje. Po mesecu dni je v prvi skupini trenutno vse po pričakovanjih. Vodita Dejan Robnik in Luka Jurca s po dvema zmagama. V drugi skupini je v odličnem položaju Boštjan Noč, ki vodi s tremi zmagami. Ivo Bubnič (favorit za prvo mesto) je za enkrat še pri eni odigrani tekmi z zmago. Rok Šiler je trenutno drugi z dvema zmagama in enim porazom. Vtretji skupini vodi Aleš Arhar s tremi zmagami, drugi pa je Miha Bitežnik z dvema (oba s polnim izkupičkom). V tej skupini si je Tomaž Krišel priigral zlata vredne tri točke proti Boškotu Bečarskemu (trenutno glavno presenečenje). V četrti skupini pa je na prvem mestu Aleš Korenčan, ki pa ima za sabo tudi že eno od odločilnih tekem z zmago nad Lukom Rozmanom.

V vseh skupinah se bodo odločilni dvoboji odvijali v mesecu decembru in začetku januarja. O sprotnem dogajanju pa bomo bolj pogosto obveščali tudi v kratkih novicah tako na spletni strani kot na Facebook-u.

Objavljeno 08. Dec. 2019 ob 09:18:29

Komentarji (0)


Ogled komentarjev je omogočen samo prijavljenim uporabnikom! prijava